Macarrons saltats amb hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de macarrons (potser qualsevol pasta)
  • 1 ceba gran
  • 2 pastanagues grans
  • 2 carbassons
  • 1 pebrot vermell gran
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva
  • Aigua

Elaboració

De la pasta:

En una olla hi posem aigua i sal. Quan l'aigua bull i tirem la pasta i deixem coure el temps que diu el paquet (té de quedar "al dende". Mentre coem la pasta, fem les hortalisses.
Passat el temps indicat, escorrem la pasta i la reservem.

De les hortalisses:

Pelem la ceba i les pastanagues. Piquem la ceba ben petita i les pastanagues en juliana.
Rentem els carbassons i pebrot vermell i ho tallem en juliana. En una paella gran hi posem oli i quan està calent la ceba ben picada. Quan porta uns 8 minuts hi afegim la pastanaga, passats uns 8 minuts més hi tirem el carbassó i pebrot (ho fem així ja que els temps de cocció són diferents). Ho remenem tot molt bé i ho deixem coure uns 7 minuts més. Un cop cuit, ho deixem a la paella.

Per muntar el plat:

En un bol gran hi posem les hortalisses que tenim a la paella i els macarrons reservat. Ho remanem tot molt bé i així la pasta agafa el gust de les hortalisses. Ja podem servir els plats.

30min


Recepta de cuina de Macarrons saltats amb hortalisses

Macarrons saltats amb hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

489 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!