Macarrons saltats amb hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 400 g de macarrons (potser qualsevol pasta)
  • 1 ceba gran
  • 2 pastanagues grans
  • 2 carbassons
  • 1 pebrot vermell gran
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva
  • Aigua

ElaboraciĂł

De la pasta:

En una olla hi posem aigua i sal. Quan l'aigua bull i tirem la pasta i deixem coure el temps que diu el paquet (tĂŠ de quedar "al dende". Mentre coem la pasta, fem les hortalisses.
Passat el temps indicat, escorrem la pasta i la reservem.

De les hortalisses:

Pelem la ceba i les pastanagues. Piquem la ceba ben petita i les pastanagues en juliana.
Rentem els carbassons i pebrot vermell i ho tallem en juliana. En una paella gran hi posem oli i quan estĂ  calent la ceba ben picada. Quan porta uns 8 minuts hi afegim la pastanaga, passats uns 8 minuts mĂŠs hi tirem el carbassĂł i pebrot (ho fem aixĂ­ ja que els temps de cocciĂł sĂłn diferents). Ho remenem tot molt bĂŠ i ho deixem coure uns 7 minuts mĂŠs. Un cop cuit, ho deixem a la paella.

Per muntar el plat:

En un bol gran hi posem les hortalisses que tenim a la paella i els macarrons reservat. Ho remanem tot molt bĂŠ i aixĂ­ la pasta agafa el gust de les hortalisses. Ja podem servir els plats.

30min


Recepta de cuina de Macarrons saltats amb hortalisses

Macarrons saltats amb hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Macarrons saltats amb hortalisses

Enllaça aquesta recepta:

362 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!