Pasta amb salmó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de pasta
  • 2 talls de salmó fresc
  • 200 g de crema de nata
  • 1 rovell d’ou
  • Sal, pebre i oli

3 racions

Elaboració

Salpebrem i coem el salmó en una paella amb una mica d'oli, uns 6 - 8 minuts (és funció del grau de cocció, una mica cruet o fet).
Un cop cuit en fem miques i l'incorporem novament a la paella amb la nata, i rectificar de sal si és necessari.
Mentre fem el salmó, bullim la pasta amb aigua, l'escorrem i immediatament la barregem amb la salsa amb el salmó fet miques.
Hi afegim el rovell d’ou, ho remenem bé i ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Pasta amb salmó

Pasta amb salmó.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!