
Braç de patata ràpid
Ingredients
- Un sobre de puré de patates.
- Un ou sencer.
- Un got de llet.
- Una mica d'aigua.
- Un bri de mantega.
- Una llauna de tonyina petita.
- Un alvocat.
- Dos ous durs.
- Olives farcides.
- Una picada d'avellanes torrades.
- Sal.
- Un bon grapat de formatge ratllat.
- Un allioli lleuger.
4 racions
Elaboració
Posarem l'aigua al foc, i quan bulli, hi afegirem wl aobewsw puré de patates, un got de llet, la sal, mantega i un ou batut, i ho remenarem fins que tot quedi compacte i espès.
Estendrem aquesta pasta sobre d'un paper film, i ho aplanarem fins que quedi finet.
Hi posarem a sobre la tonyina, un ou dur a trossets, l'alvocat a trossets, les olives a trossets petits, tres cullerades d'allioli, formatge ratllat, i una picada abundant d'ametlles, i ho enrotllarem, fins que quedi com un braç de gitano.
Posarem a sobre i ho decorarem a gust. Ho deixarem a la nevera, fins l'hora de servir-ho a taula.
Notes
Podem farcir-ho amb alguna altra element que tinguem a la nevera, o el que ens sembli millor. Hi podem ficar moltes coses de farciment, al vostre gust. I per decoració igualment. És fàcil i ràpid de fer, i aconsegueix una bona pres+encia, i acceptació a taula.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2779 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.