10
vots
Votar

FideuĂ  de marisc

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:        
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 g de fideus del nÂş 2
  • 800 ml de suquet de peix casolĂ 
  • 300 g de calamar que a la peixateria ens netegen i tallen a rodanxes fines
  • 400 g de gambes
  • 200 g de rossellones
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomĂ quets
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

6 racions

ElaboraciĂł

Posem les rossellones en aigua amb sal perquè treguin la terra.
Posem una mica d'oli en una cassola i introduĂŻm les rodanxes de calamar amb una mica de sal i deixem que es coguin a foc molt lent durant 15 minuts. Les reservarem.
Preparem els fideus. Perquè quedin cruixents, en lloc de bullir-los, els daurem en una paella amb abundant oli calent, durant uns 5 minuts.
En acabar, els posem en un bol gran per poder aprofitar la mateixa paella.
Posem a escalfar el forn a 200 graus.
Ara preparem el sofregit en la paella dels fideus. Tallem la ceba i els pebrots i els tirem a la paella. Quan la ceba s'hagi daurat hi afegim el tomĂ quet, tambĂŠ ben trossejat. Salpebrem al gust.
Mentre s'acaba de cuinar el sofregit d'hortalisses, en una olla aboquem el suquet de peix i l'escalfem. Afegim les gambes i deixem que es coguin uns minuts en aquest brou.
Tots els ingredients per a la fideuĂ  de marisc ja estan preparats. Posem els ingredients en una cassola apta per al forn, a la base el sofregit.
A sobre el calamar, ben escorregut, i els fideus repartits de manera uniforme.
A sobre, aboquem el suquet de peix amb les gambes que hem pelat, i ja podem introduir la cassola al forn. Deixem coure durant 10 minuts, depenent de si t'agrada amb mĂŠs o menys brou, uns 5 minuts abans hi posem les rossellones. Traiem la cassola del forn i emplatem de seguida.

1h 20min


Recepta de cuina de FideuĂ  de marisc

FideuĂ  de marisc.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: FideuĂ  de marisc

Enllaça aquesta recepta:

438 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!