Púding d'hortalisses
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Púding
Recepta per forn
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 porro
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 carbassó
- 1 pebrot vermell
- 4 ous
- 200 ml de nata líquida o crema de llet
- Un rajolí d'oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre negre mòlt (al gust)
6 racions
Elaboració
Netegem i tallem les pastanagues en juliana. Les posem en una olla amb aigua i sal.
Les deixem coure uns 8 minuts fins que veiem que estan toves.
Piquem la ceba petita i la posem a foc baix en una paella amb un raig d'oli.
Netegem el porro, el carbassó i el pebrot, els tallem en juliana.
Els afegim a la paella on es cou la ceba.
Remenem de tant en tant perquè es cuini tot, uniformement, durant uns 6 minuts.
En un bol batem els ous i incorporem la nata. Ho batem bé i salpebrem al gust.
Incorporem en aquest bol les hortalisses.
Greixem un motlle amb oli i bolquem amb cura el contingut del bol.
Introduïm al forn a 160 graus durant uns 40 minuts o fins que en introduir
un ganivet al pastís aquest surti net.
Deixem refredar fora del forn. Quan estigui temperat desmotllem.
Ja es pot servir.
1h 5min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1907 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.