Amanida d'enciam amb cansalada viada, formatge de cabra i taronja
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 1 o 2 bosses d'enciam
- 2 rodanxes de formatge de cabra
- 150 g de cansalada viada
- 2 taronges
- Sal
- Melmelada de gerds
4 racions
Elaboració
En un bol hi tirem les fulles d'enciam netes, hi afegim trossets de formatge de cabra i ho amanim amb oli i una mica de sal.
Ho remenem bé.
En una paella i saltem la cansalada viada tallada a trossets petits. Ho aboquem al bol amb l'oli que deixa anar la cansalada.
Emplatem i hi tirem per sobre una mica de melmelada de gerds.
Adornem l'entorn del plat amb grills de taronja.
15min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1009 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies