Cassoleta de peus de porc amb naps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 peu de porc bullit i partit per la meitat
  • 2 alls
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • Oli d'oliva
  • 1 nap
  • Farina
  • Brou vegetal
  • Sal

1 racions

Elaboració

En una cassoleta hi sofregim un all i una ceba tallada petita. Quan la ceba està rossa
hi afegim els tomàquets rallats i deixeu-ho coure uns 10-15 minuts més.
Mentre, netegem i tallem el nap. El posem a bullir fins que quedi tou, uns 10 minuts.
L'escorrem, enfarinem i en una paella a part el fregim fins que quedi ros.
Quan estigui el sofregit, hi posem el peu de por i el nap ja fregit.
Hi posem una mica de brou vegetal.
Ho deixem coure uns 10 minuts tot junt i llestos.
Aquest plat com més reposat estigui, millor.

35min


Recepta de cuina de Cassoleta de peus de porc amb naps

Cassoleta de peus de porc amb naps.

Recepta de cuina de Cassoleta de peus de porc amb naps

Cassoleta de peus de porc amb naps.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: