Amanida de figues amb parmesà i pernil de gla

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 figues
  • 50 g d'encenalls parmesà
  • 50 g de pernil de gla
  • 1 bossa d'escarola
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Rentem les figues i les partim per la meitat.
Posem les mitges figues de base en un plat i a l'entorn anem alternant una mica d'enciam i pernil de gla. Per sobre hi posem encenalls de parmesà. Amanim l'escarola amb sal i oli d'oliva.

10min


Recepta de cuina de Amanida de figues amb parmesà i pernil de gla

Amanida de figues amb parmesà i pernil de gla.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!