Pebrots del piquillo farcits de gambetes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 5 pebrots del piquillo de conserva casolana
  • 100 g de gambetes cuites i pelades (paquet envasat al buit)
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets petits madurs
  • Oli d'oliva
  • Nata líquida
  • Sal

2 racions

Elaboració

Fem un sofregit amb la ceba i els tomàquets. Quan quasi està, hi tirem uns 50 g de gambetes i ho deixem coure 1 minut.
Ho triturem amb la batedora.
Ho tornem a passar per la paella amb trossets de gambetes sense triturar i fem com una massa que serà el farcit dels pebrots.
Amb una mànega pastissera farcim 4 pebrots (2 per persona) i els reservem.
Amb un dels pebrots i la nata fem una salsa.
Tallem el pebrot i amb la nata ho triturem amb la batedora. Ho posem en una paella fins que reduexi.
Afegim a la paella els 4 pebrots farcits per escalfar-los.
Emplatem els pebrots farcits amb la salsa.

35min


Recepta de cuina de Pebrots del piquillo farcits de gambetes

Pebrots del piquillo farcits de gambetes.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!