Carxofes confitades amb encenalls de pernil ibèric

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 carxofes
  • 100 g de pernil ibèric tallat a ma
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Rentem les carxofes, treiem les làmines menys tendres, les partim pel mig i en fem grills d’entre 1 cm i 1,5 cm.
En una paella fonda, hi posem força oli. Hi afegim les carxofes tallades i mantenim l'oli fent bombolletes petites. Si és necessari abaixem el foc. No ha de fregir les carxofes, només les ha d'anar confitant. Penseu que l'oli bull a molt més de 100º, però ara no volem que bulli, perquè amb una temperatura de 100 º ja en tindrem prou perquè es facin. Les deixem uns 40 minuts, vigilant sempre que l'oli no es passi de temperatura.
Les escorrem i emplatem amb els encenalls de pernil per sobre.

50min


Recepta de cuina de Carxofes confitades amb encenalls de pernil ibèric

Carxofes confitades amb encenalls de pernil ibèric.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: