Estofat de vedella amb carxofes, patates i camagrocs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg. de vedella del coll a trossos per estofar
  • 2 carxofes
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 tomaquet
  • 1 pastanaga
  • 2 alls
  • 1 pot de pèsols
  • 500 ml. de brou de carn
  • 3 o 4 patates
  • 50 g de camagrocs secs o qualsevol altre tipus de bolets
  • Herbes aromàtiques (romani i llorer)
  • Oli d' oliva, sal, pebre

4 racions

Elaboració

Rentem les verdures i hortalisses.
Tallem la ceba, el porro, el tomaquet i la pastanaga a trossos.
Els alls, els deixem pelats i sencers.
Traiem les fulles menys tendres de les carxofes i les partim en 4 trossos cadascuna.
En una cassola de ferro amb tapa de vidre, hi posem una mica d'oli amb els talls de vedella salpebrats.
Quan està enrossida hi afegim les verdures, hortalisses, i les herbes aromàtiques.
Deixem fregir una mica les verdures i hortalisses. Hi afegim el brou.
Quan bulli, abaixem el foc al mínim.
Ho deixarem al foc un mínim de 1 hora (depèn de la tendresa de la vedella), amb la cassola tapada.
Pelem, rentem i tallem les patates a trossos.
Remullem els camagrocs durant 10 minuts i els saltem en una paella amb una mica d'oli.
Quan a la vedella li faltin uns 30 minuts de cocció hi afegim les patates, els pèsols i els camagrocs.
Ho provem de sal. Ja es pot servir el plat.

1h 30min


Recepta de cuina de Estofat de vedella amb carxofes, patates i camagrocs
Estofat de vedella amb carxofes, patates i camagrocs.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2643 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: