Albergínies amb tonyina i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 albergínia
  • 1 llauna de tonyina
  • 6 tires de formatge

1 racions

Elaboració

Rentem l'albergínia i la partim per la meitat.
Li traiem una mica de carn i la barregem amb la tonyina i el seu oli.
Farcim les dues meitats d'albergínia.
Pre-escalfem el forn a 200º.
Les posem en una safata de forn i les enfornem uns 45 minuts.
Passats uns 30 minuts, obrim el forn i posem les tires de formatge damunt les albergínies.
Deixem coure els 15 minuts que falten. Ja es pot servir el plat.

55min


Recepta de cuina de Albergínies amb tonyina i formatge
Albergínies amb tonyina i formatge.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1625 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: