Múrgoles farcides de brandada de bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 10 múrgoles de temporada
  • 1 terrina de brandada de bacallà feta i casolana
  • Una mica d'enciam
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Rentem l'enciam, l'escorrem i reservem.
Escaldem les múrgoles i les reservem.
Agafem la mànega l'omplim amb la brandada i farcim les múrgoles.
Les emplatem i acompanyem amb enciam amanit amb oli i sal.

20min


Recepta de cuina de Múrgoles farcides de brandada de bacallà

Múrgoles farcides de brandada de bacallà.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: