Romesco de rèmol, amb patates a lo pobre
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un rèmol d'un quilo (aproximadament)
- Romesco ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Fumet de peix ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Patates a lo pobre ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Quatre patates de mida gran
- Quatre cebes de mida grossa
- Vi blanc
- Mig got de conyac
Utensilis
Una cassola marinera metàl·lica
Una safata refractaria
Quatre plats plans de porcellana
Un batedor de varetes
Elaboració
							Quan anem a comprar el rèmol, demanem que ens el tallin en quatre trossos, i amb el cap i la resta d'espines, en farem el fumet.
Primerament pelem les patates, les tallem en rodelles fines i les posem a la safata refractaria.
Tot seguit, tallem les cebes en juliana, i les barregem amb les patates, les salpebrem, les reguem amb un got de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, ho remenem tot ben remenat, tapem la safata amb un paper d'alumini, i ho enfornem a 180º fins que les patates estiguin cuites, apaguem el forn, i deixem les patates dintre del forn, amb la porta ajustada.
Seguidament, posem un got de conyac a la cassola marinera, i quan ja és calent, ho flamegem i tot seguit hi afegim tres cullerots de romesco i tres cullerots de fumet, i ho remenem amb el batedor de varetes, i quan arrenqui el bull, hi afegim els talls de rèmol salpebrats, i amb el foc mitjà deixem que coguin fins que estiguin cuits al nostre gust, i muntem els plats de la següent manera: amb les patates a lo pobre fem un llit en cadascun dels quatre plats, en el centre del plat posem un tall de rèmol, i per acabar el plat, ho cobrim tot plegat amb el romesco, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina marinera
 
						Etiquetes: 
						Cuina marinera  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2177 visites.
 2177 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram