 
						Crema de carbassa amb encenalls de pernil
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Crema
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 800 grams de carbassa
- Dos porros
- Tres litres d'aigua mineral
- Oli d'oliva
- Tres talls de pernil salat
- Nou moscada
- Nata liquida
- Quatre llesques de pa de baguet
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Una cassola metàl·lica fonda
Un colador xinès
Un batedor de varetes
quatre plats fondos de porcellana
Una batedora elèctrica
Elaboració
							En una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva sofregim la part blanca dels porros i la carbassa tallada a trossos petits, i quan tot plegat ja és ben sofregit hi afegim l'aigua, i a foc mitjà deixem que arrenqui el bull fins que la carbassa i els porros estiguin cuits.
Mentre es couen la carbassa i els porros, tallem quatre llesques de pa al biaix d'un dit de gruix, les torrem en el forn i les reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli saltem els encenalls de pernil tallats en juliana durant dos minuts, els repartim pel damunt de cada una de les torrades i les reservem.
A continuació, quan les verdures ja són cuites, passem la batedora, i amb un colador xinès i la mateixa batedora, ho passem a la cassola on acabarem de fer la crema.
Posem la cassola a foc mitjà i quan ja arrenqui el bull, hi afegim: un bon raig de nata líquida, un pessic de nou moscada, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat cinc minuts, tot remenant amb el batedor de varetes, i ja podem passar a servir-ho de la següent manera: servim la crema en cada plat, en el centre del plat posem una torrada amb els encenalls de pernil, i amb un setrill amb oli d'oliva fem uns cercles al voltant de la torrada, i ja ho podem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						La cuina de les cremes calentes
 
						Etiquetes: 
						La cuina de les cremes calentes  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6616 visites.
 6616 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 Pau Cabanes Montcusi
 Pau Cabanes Montcusi Fatima Pinent Rubio
 Fatima Pinent Rubio![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures Natilles
 Natilles 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram