
Conill caramel·litzat amb fruits secs i patates
Ingredients
- Un conill d'un quilo aprox.
- Quatre patates mitjanes
- Una ceba de Figueres grossa
- Uns alls
- Dues cullerades soperes de sucre negre
- Fruits secs a gust
- Oli verge d'oliva, pebre i sal.
- Una copa de moscatell.
4 racions
Elaboració
Farem el conill en vuit trossos, el salpebrarem i el rostirem en una cassola amb oli.
Quan sigui rosset, el retirarem.
Posarem a la cassola les patates a trossos, els alls i la ceba a làmines.
Quan comenci a enrossir, afegirem el sucre, i ho courem uns minuts.
Afegirem el conill, els fruits secs i el moscatell i ho deixarem uns cinc minuts.
45min
Notes
Millor deixar aquesta menja d'un dia per l'altre. Millora el gust.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1752 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.