Musclos de roca amb romesco d'avellana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants musclos de roca
  • Una culleradeta de carn de pebrot de fer romesco ( Escaldem un parell de pebrots de fer romesco i els deixem refredar una mica, quan són tebis en separem la carn de la pell, la podem guardar en un pot a la nevera durant una setmana si hi posem per damunt una miqueta d'oli).
  • 2 grans d'all escalivats
  • 1 gra d'all cru (jo n'hi poso mig ja que no m'agrada que domini el gust de l'all)
  • Un tomàquet petit escalivat
  • 100cc d'un bon oli d'oliva.
  • una cullerada de vinagre (no pot ser balsàmic).
  • una miqueta de sal.

4 racions

Elaboració

Obrim els musclos en una cassola amb aigua i sal. Els deixem refredar.
Mentrestant fem el romesco: posem la resta d'ingredients en un pot i ho triturem amb la batedora.
Treiem el fregall dels musclos.
Posem una culleradeta damunt de cada musclo i ja estan a punt.

30min

Notes

Amb un gotet de vermut és un perfecte aperitiu de terrasseta pel diumenge, no us sembla!

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2056 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: