Pastís de salmó amb amanida i salsa rocafort

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salmó fumat. Un paquet.
  • Pa de panet de quart tallat. Vuit llesques.
  • Amanida variada. A gust.
  • Oli i sal, i vinagre si es vol.

Per la salsa:

  • Un paquet de formatge blau.
  • Nata per cuinar.

4 racions

Elaboració

Torrarem el pa.
Posarem el formatge blau i la nata de cuinar en un pot, i batrem amb una batidora, fins que quedi un xic espès.
Posarem la salsa per sobre les llesques, i a sobre, el salmó.
Al mig de les dues llesques, posarem l'amanida, i l'amanirem amb oli, sal, i vinagre.
Llestos! I a menjar aquest plat tant senzill.

15min

Notes

Podem tallar les llesques, peruqè sigui més fàcil posar-se el pa a la boca.
Ho presentarem en un plat gran.
decorar els trossos de pa tallats, amb unes nous, ou dur, o el que es vulgui.A gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

951 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: