Pastís de salmó amb amanida i salsa rocafort
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Salmó fumat. Un paquet.
- Pa de panet de quart tallat. Vuit llesques.
- Amanida variada. A gust.
- Oli i sal, i vinagre si es vol.
Per la salsa:
- Un paquet de formatge blau.
- Nata per cuinar.
4 racions
Elaboració
Torrarem el pa.
Posarem el formatge blau i la nata de cuinar en un pot, i batrem amb una batidora, fins que quedi un xic espès.
Posarem la salsa per sobre les llesques, i a sobre, el salmó.
Al mig de les dues llesques, posarem l'amanida, i l'amanirem amb oli, sal, i vinagre.
Llestos! I a menjar aquest plat tant senzill.
15min
Notes
Podem tallar les llesques, peruqè sigui més fàcil posar-se el pa a la boca.
Ho presentarem en un plat gran.
decorar els trossos de pa tallats, amb unes nous, ou dur, o el que es vulgui.A gust.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
412 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.