Carpaccio de vedella i verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Làmines de vedella finetes.
- Unes làmines de formatge curat.
- Verduretes a gust. Escarola, enciam, espàrrecs, rúcula, etc...
- Oli, sal i vinagre.
- Nous trinxadetes.
- Unes torradetes.
4 racions
Elaboració
Posarem en un plat les làmines de vedella.
Al mig, hi posarem les verduretes a gust.
Posarem les làmines de formatge a sobre també.
Trinxarem les nous, i les ficarem per sobre.
Amanirem a gust les verduretes, posarem les torradetes, i ja ho tenim.
15min
Notes
És un plat fresc, i fàcil de fer.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1535 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.