Conill confitat
Ingredients
- 1 conill trossejat
- 2 dents d'all
- 1 fulla de llorer
- 3 patates mitjanes
- 1 pastanaga
- 1/2 ceba
- 1 tros de pell de taronja
- olives negres
- sal i pebre
- 2 branquetes de romaní
- oli d'oliva (segons la mida de la plata)
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Daurarem el conill, salpebrat, en una paella amb una mica d'oli i un cop daurat el posarem en una plata que pugui anar al forn.
Hi afegirem els alls, el llorer, les patates tallades a rodanxes, les olives, la pell de taronja,  la pastanaga i les branquetes de romaní.
Ho cobrirem tot amb oli d'oliva i enfornarem a 90º durant unes tres hores i mitja.
														
 3h 45min
 3h 45min 
Notes
Ho emplatarem i servirem. Es pot acompanyar amb una escarola amanida per compensar.
Aquesta recepta la feia la meva padrina i barrejava conill, pollastre, corder i porc. Quedava molt bona.
Jo l'havia fet amb pollastre de corral i també està molt bé.
Com que n'ha sobrat ho he posat en una carmanyola i he afegit un got de vinagre de xerès i demà tindrà un altre gust: escabetx.
L'oli que resta es pot aprofitar per altres menjars.
La meva amiga Anna ha arrodonit el plat afegint allioli. Apa un bon suggeriment!
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7434 visites.
 7434 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
									 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
  Rostit
 Rostit 
  
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram