Galetes de tonyina

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150gr de mantega amb 100 gr n'hi ha prou
  • 2 llaunes de tonyina
  • 150gr de farina de reposteria
  • 6 gr de llevat
  • 1 rovell d'ou amb una mica d'aigua per pintar

12 racions

Elaboració

En un bol hi posem la farina tamissada, afegim la tonyina i amb l'ajuda d'una forquilla anem unint els ingredients. Afegim la mantega a temperatura ambient i amassem primerament amb la batedora de varilles i seguim amb les mans, afegim aigua fins que ens quedi una massa homogenia, que no se'ns faci trossos i si cal afegirem una mica més de farina fins que no se'ns engaxi als dits. La massa resultant la posem a la nevera tapada amb film, durant una o dues hores.
Un cop passat aquest temps, amb un corró exteneu la massa i amb un talla pastes aneu fent les galetes. Les aneu posant en un paper vegetal sobre una safata del forn, les pinteu amb l'ou batut. Les podeu acabar de decorar amb llavors de sèsam i/o de rosella.
Les courem al forn prèviament escalfat uns 10 o 15 minuts a 180º

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1428 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: