Coquetes de llardons

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100g de llet
  • 100g d'aigua
  • 200g de llard
  • 50g de sucre
  • 400g de farina
  • 100g de llardons
  • 15g de llevat premsat
  • Per posar per damunt sucre i pinyons.

8 racions

Elaboració

Posem el forn a preescalfar a 200º
Picar els llardons ben picadets i reservar-los.
Escalfar una mica la llet i l'aigua. Desfer-hi el llevat.
Barrejar-hi bé el llard i el sucre.
Afegir-hi la farina i amassar-ho molt bé fins que ens quedi una massa ben lligada. Posar-hi els llardons i amassar una mica més fins que quedin ben distribuïts.
Donem la forma a les coquetes i les espolsem de sucre i hi posem uns quants pinyons per sobre.
Ho posem 10 minuts al forn. S'ha de vigilar ja que es couen molt ràpid i es ressequen amb facilitat.

1h

Notes

Molt indicades per a temps de Quaresma o per al Dijous Gras

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2326 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: