Baldanes de ceba fregides amb mongetes de Santa Pau i llardons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Fritada
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dues baldanes de ceba
- 150 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- 100 grams de llardons esmicolats
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Dos plats plans de porcellana
Una safata plana
Elaboració
Primerament, amb un escuradents punxem les baldanes i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben fregides, i les reservem en una safata.
En el mateix oli, fregim les mongetes de Santa Pau, i mentre es fregeixen les anem espolsant amb el llardons esmicolats, i quan tot plegat ja és ben fregit, posem un grapat de mongetes en el centre del plat, a sobre hi posem la baldana fregida, i ja ho podem servir a taula.
45min
Notes
Aquesta recepta la fem per a dues persones, però la podem fer per a tantes persones com hi hagin a taula.
Aquesta recepta, a part de ser perfectament un primer plat, també pot ser un excel·lent esmorzar de forquilla.
Etiquetes:
La cuina de les baldanes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
481 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.