Tomàquets al forn amb " persillé "

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de pa ratllat
  • Sis alls pelats i ratllats,( sense el cor)
  • Julivert molt picolat
  • Una culereta de pebre vermell dolç
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Quatre tomáquets vermells, de mida mitjana

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn

Elaboració

Primerament, farem la " persillé ".
En un atuell, posarem: el pa ratllat, els alls ratllats. el julivert molt picolat, i la culleradeta de pebre vermell dolç, i ho barregerem tot ben barrejat.
Tot seguit, tallem els tomáquets per la meitat i els posem a la safata per anar al forn.
A continuació, els salpebrem i els cobrim pel damunt amb la " persillé ". Tot seguit, els reguem amb un rajolí d'oli, i els enfornem a 180º, fins que són cuits.
Aquests tomàquets, van molt bé com a guarnició tant en plats de peix com de carn.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen!
PTNTS
Dolça


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!