Tomàquets al forn amb " persillé "

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de pa ratllat
  • Sis alls pelats i ratllats, (sense el cor)
  • Julivert molt picat
  • Una cullereta de pebre vermell dolç
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Quatre tomàquets vermells, de mida mitjana

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn

Elaboració

Primerament, farem la " persillé ".
En un atuell, posarem: el pa ratllat, els alls ratllats. el julivert molt picat, i la culleradeta de pebre vermell dolç, i ho barregem tot ben barrejat.
Tot seguit, tallem els tomàquets per la meitat i els posem a la safata per anar al forn.
A continuació, els salpebrem i els cobrim pel damunt amb la " persillé ". Tot seguit, els reguem amb un rajolí d'oli, i els enfornem a 180º, fins que són cuits.
Aquests tomàquets, van molt bé com a guarnició tant en plats de peix com de carn.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5098 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen!
PTNTS
Dolça

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: