Tomàquets al forn amb " persillé "
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Tapes
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 200 grams de pa ratllat
- Sis alls pelats i ratllats, (sense el cor)
- Julivert molt picat
- Una cullereta de pebre vermell dolç
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Quatre tomàquets vermells, de mida mitjana
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Elaboració
							Primerament, farem la " persillé ".
En un atuell, posarem: el pa ratllat, els alls ratllats. el julivert molt picat, i la culleradeta de pebre vermell dolç, i ho barregem tot ben barrejat.
Tot seguit, tallem els tomàquets per la meitat i els posem a la safata per anar al forn.
A continuació, els salpebrem i els cobrim pel damunt amb la " persillé ". Tot seguit, els reguem amb un rajolí d'oli, i els enfornem a 180º, fins que són cuits.
Aquests tomàquets, van molt bé com a guarnició tant en plats de peix com de carn.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5143 visites.
 5143 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram