Macarrons a la bolonyesa, amb llardons i pernil d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bolonyesa [Veure recepta]
  • 400 grams de macarrons
  • 150 grams de llardons
  • Un sobre de pernil d'ànec
  • Mantega
  • Aigua Sal
  • Oli d'oliva

Utensilis

Un wok de mida gran
Una cassola fonda
Una escorredora
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un atuell de plàstic fondo

Elaboració

Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta i deixem que vagi coent-se a foc baix.
Mentrestant es cou la bolonyesa, en una cassola fonda amb: aigua, un pessic de sal i dues nous de mantega, bullim els macarrons fins que estiguin cuits en el seu punt, els escorrem i els reservem.
A part, agafem els llardons i amb la batedora elèctrica els esmicolem una mica i els reservem.
Quan ja tenim la bolonyesa gairebé llesta, hi afegim els llardons, els hi donem unes voltes amb el mànec del wok, i tot seguit hi afegim els macarrons, corregim de sal, i a continuació hi afegim els talls de pernil d'ànec ben repartits amb els macarrons, i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho tindrem a punt per servir a taula repartit en quatre plats fondos.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2265 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: