Macarrons a la bolonyesa, amb llardons i pernil d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bolonyesa [Veure recepta]
  • 400 grams de macarrons
  • 150 grams de llardons
  • Un sobre de pernil d'ànec
  • Mantega
  • Aigua Sal
  • Oli d'oliva

Utensilis

Un wok de mida gran
Una cassola fonda
Una escorredora
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un atuell de plàstic fondo

Elaboració

Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta i deixem que vagi coent-se a foc baix.
Mentrestant es cou la bolonyesa, en una cassola fonda amb: aigua, un pessic de sal i dues nous de mantega, bullim els macarrons fins que estiguin cuits en el seu punt, els escorrem i els reservem.
A part, agafem els llardons i amb la batedora elèctrica els esmicolem una mica i els reservem.
Quan ja tenim la bolonyesa gairebé llesta, hi afegim els llardons, els hi donem unes voltes amb el mànec del wok, i tot seguit hi afegim els macarrons, corregim de sal, i a continuació hi afegim els talls de pernil d'ànec ben repartits amb els macarrons, i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho tindrem a punt per servir a taula repartit en quatre plats fondos.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2173 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: