Ous farcits

Ingredients

  • 8 ous
  • 15cl. de iogurt natural
  • El suc de una llimona
  • 100 de caviar
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

Bullir els ous i partils per la meitat, treure els rovells i posa'ls en un bol junt amb el iogurt i el suc de llimona.Remena be
fins aconseguir una crema fina. Afegirem el caviar i ho salpebrem al teu gust.
Farcirem las clares d'ou amb aquesta barreja i ho acompanyarem amb qualsevol amanida.

25min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!