Sípia amb patates i crema de llet

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues sípies grosses.
  • Una ceba mitjaneta.
  • Un pot de crema de llet.
  • 100 grams d'ametlles i avellanes torrades(50 grams de cada).
  • Oli verge d'oliva, sal i una mica de pebre negre.
  • Quatre patates mitjanetes.

6 racions

Utensilis

Una cassola

Elaboració

Posarem la sípia en una cassola, amb una mica de pebre negre, fins que s'hagi begut tot el seu suc.
A la mateixa cassola, posarem l'oli, la ceba ben trinxadeta, la crema de llet, les ametlles i avellanes triturades, i les patates a trossos no massa petits.
Ho deixarem coure a foc lent tot junt, fins que la sípia sigui ben tova.
Anirem afegint, si cal, una mica de llet.

1h

Notes

Cal servir aquest plat molt calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1328 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: