Préssecs amb crema de mató

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot gran de préssec en almivar
  • 200 g de mató
  • 100 g de nata líquida
  • Dues culleradetes de sucre

5 racions

Elaboració

Comencem a muntar la nata i quan estigui mig muntada li afegim dues cullerades de sucre i continuem batent.
Barregem el mató amb la nata ensucrada fins que quedi una barreja homogènia.
Omplim una màniga pastissera amb la crema de mató.
Posem els mitjos préssecs amb la part buida a sobre.
Omplim els préssecs amb la crema de mató, els fiquem a la nevera i ja ens els podem menjar.
És un postre molt fi i passa molt bé.

15min

Notes

Es poden decorar posant per sobre virutes de xocolata o trossets de torró de Xixona esmicolat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

954 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!