Préssecs amb crema de mató

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot gran de préssec en almivar
  • 200 g de mató
  • 100 g de nata líquida
  • Dues culleradetes de sucre

5 racions

Elaboració

Comencem a muntar la nata i quan estigui mig muntada li afegim dues cullerades de sucre i continuem batent.
Barregem el mató amb la nata ensucrada fins que quedi una barreja homogènia.
Omplim una màniga pastissera amb la crema de mató.
Posem els mitjos préssecs amb la part buida a sobre.
Omplim els préssecs amb la crema de mató, els fiquem a la nevera i ja ens els podem menjar.
És un postre molt fi i passa molt bé.

15min

Notes

Es poden decorar posant per sobre virutes de xocolata o trossets de torró de Xixona esmicolat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: