Trifle de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 sobre de gelatina de llimona
  • 1 tarrina de formatge tipus "Philadelphia"
  • 200 g de nata líquida per a cuinar
  • 1 paquet de melindros o bescuit
  • 4 cullerades soperes de sucre

8 racions

Elaboració

Desfarem la gelatina de llimona en aigua bullent (tal com indica el sobre).
Barregem tots els ingredients -excepte els melindros- amb la batedora.
Posem els melindros ben apretats en el fons d'un motlle i s'aboca la barreja per sobre.
No us amoïneu quan vegeu que els melindros pugen, al desenmotllar-los queden a sota.
Deixem refredar i ho posem a la nevera.
Serà molt més bo si el preparem el dia abans.

10min

Notes

Aquest tipus de pastís no necessita cocció, bé només la preparació de la gelatina.
El resultat queda fantàstic i d'una gran vistositat.
Al Regne Unit el trifle, que es pot fer de diferents maneres, és típic del dia de Nadal.
També és ideal per acabar els àpats d'estiu.


Recepta de cuina de Trifle de llimona

Per si teniu convidats

Recepta de cuina de Trifle de llimona

Detall

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2276 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

M carme diu:
El faré
Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmmmmmm!! Ha de ser boníssim.
Nani Nolla diu:
Si el feu veureu que amb uns ingredients tan senzills i l'abast de tothom dona un resultat de pastisseria fina. Es pot guarnir de la manera que més ens agradi i fins i tot afegir-hi algun fruit confitat.
Gràcies per les felicitacions!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: