Coca de fruita de Sant Joan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una porció de pasta brisa
  • Un grapadet de sucre
  • 100 grams de pinyons
  • Fruita confitada a trossets
  • Una mica d'aigua
  • Un polsim de farina

6 racions

Utensilis

Un corró de fusta o similar.

Elaboració

Posarem una mica de farina al marbre de la cuina, i afinarem la pasta brisa, i li donarem forma (la que volguem)
Seguidament, prepararem un caramel amb tres quartes parts de sucre i una d'aigua.
Pintarem la massa amb aquest líquid.
Hi posarem seguidament per sobre els pinyons i la fruita confitada a trossets, i ho enfornarem.

30min

Notes

Cal vigilar el forn, perquè enrosseix de seguida.
Si volem, podem posar-hi la fruita no tant trossejada i decorar-ho a gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

842 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: