Coca de fruita de Sant Joan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una porció de pasta brisa
  • Un grapadet de sucre
  • 100 grams de pinyons
  • Fruita confitada a trossets
  • Una mica d'aigua
  • Un polsim de farina

6 racions

Utensilis

Un corró de fusta o similar.

Elaboració

Posarem una mica de farina al marbre de la cuina, i afinarem la pasta brisa, i li donarem forma (la que volguem)
Seguidament, prepararem un caramel amb tres quartes parts de sucre i una d'aigua.
Pintarem la massa amb aquest líquid.
Hi posarem seguidament per sobre els pinyons i la fruita confitada a trossets, i ho enfornarem.

30min

Notes

Cal vigilar el forn, perquè enrosseix de seguida.
Si volem, podem posar-hi la fruita no tant trossejada i decorar-ho a gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2415 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: