Arròs amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dieta: vegetariana
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Xampinyons frescos
  • Arròs
  • Sal
  • Pebre negre

Elaboració

Els xampinyons nets i tallats a làmines, fregits a poc a poc amb sal i pebre.
Un cop cuits els xampinyons afegir-hi l'arròs, prèviament bullit amb aigua i sal, i sense deixar de remenar fregir-ho a poc a poc.

20min

Notes

És un plat que tant es pot menjar fred com calent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: