Pastís d'arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Arròs
  • Sal
  • Tomàquet fregit
  • Llaunes de tonyina
  • Maionesa

Elaboració

Es cou l'arròs amb aigua i sal, i un cop cuit es renta amb aigua freda.
S'agafa un motlle i es posa una capa d'arròs, una de tomàquet, una de tonyina i una altra d'arròs.
Es poden fer tants pisos com es vulgui. Es tapa el recipient i es guarda a la nevera.
Es menja fred i amb una cullerada de maionesa.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: