Salsa carbonara

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 gr. de bacon
  • 50 gr. de mantega
  • 100 cc. de crema de llet
  • 1 rovell d'ou
  • 100 gr. de Parmesà
  • Sal
  • Pebre negre
  • Orenga
  • Nou moscada

Elaboració

Tallem a trosseta petits el bacon i el fregim junt amb la mantega.
En un bol hi posem la crema de llet i l'escalfem una mica al microones, hi tirem el rovell d'ou, el Parmesà, la sal, el pebre ,l'orenga i la nou moscada (sense abusar), remenem bé i finalment tirem el bacon.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1817 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: