Pomes al Farcides
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4pomes grans,
- 80 gr de sucre,
- 200 gr granet d'avellana,
- 100 gr de mantega o melmelada
- 1/2 gotet d'aigua.
4 racions
Elaboració
Es renten les pomes sense pela, fem alguna talle't a la pell per que no se'ls arruguí la pell. Buidem las pomes sense que es fure-di el cul. Farcim las pomes ambla barreiga de avellanes sucre melmelada o mantega.
Posem les pomes a una plata d'anar al forn,hi-tirem l'aigua pel damunt, i ho posem al for per que es coguin duran 20 minuts.
35min
Notes
Les servim en un bol baix.
Etiquetes:
Pomes farcides
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1225 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?