Pomes al Farcides

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4pomes grans,
  • 80 gr de sucre,
  • 200 gr granet d'avellana,
  • 100 gr de mantega o melmelada
  • 1/2 gotet d'aigua.

4 racions

Elaboració

Es renten les pomes sense pela, fem alguna talle't a la pell per que no se'ls arruguí la pell. Buidem las pomes sense que es fure-di el cul. Farcim las pomes ambla barreiga de avellanes sucre melmelada o mantega.
Posem les pomes a una plata d'anar al forn,hi-tirem l'aigua pel damunt, i ho posem al for per que es coguin duran 20 minuts.

35min

Notes

Les servim en un bol baix.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

968 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!