Fideus rossos

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Fideus del nº2
  • Sis alls pelats i laminats
  • Fumet de peix ( [Veure recepta]
  • Allioli ( opcional )
  • Oli de gira-sol
  • Picada feta amb all i julivert amb la batedora

6 racions

Utensilis

Una paellera de sis raccions
Una batedora elèctrica

Elaboració

En la paellera per sis comensals, fregim els alls laminats. Quan són mig rossos, afegim set grapats de fideus fregits, i unes cullerades de picada d'all i julivert, feta amb la batedora elèctrica. Ho remenem tot, i hi afegim el fumet de peix, fins arribar a les nanses., (aquesta és la mida exacta pel fumet).
Ho corregim de sal, i ho posem al forn a 180º, fins que veiem que els fideus són cuits.
En el moment de servir-ho, i ha qui vol allioli.

40min

Notes

En el moment de fregir els fideus, podem fregir uns tres quilos, doncs així ja els tindrem per altres plats que vulguem fer. Penseu que aguanten unes quatre setmanes.Un cop fregits, els hem d'escorrer i guardar-los en un recipient de plàstic.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1619 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: