Morro de porc a la brasa, o a la planxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres morros de porc, ben nets, i socarrimats
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Picada d'all i julivert
  • Ví blanc

3 racions

Elaboració

Agafem els morros, ben nets i socarrimats, els salpebrem i els posem damunt la brasa, o a la planxa, amb la pell a sota. Quan són mig cuits, els hi donem la volta, i deixem que s'acabin de coure. Els hi tornem a donar la volta, els reguem amb un xic de ví blanc, i en el moment de treur-els a taula, afegim una mica de picada d'alls i julivert, i oli d'oliva.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5479 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: