Bledes saltades, amb cansalada i panses

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo i mig de bledes
  • Sal
  • Aigua
  • El suc de una llimona
  • Oli d'oliva
  • Sis tires de cansalada de panxeta, de un dit de gruix
  • Sis alls pelats, i laminats
  • 200 frams de panses de Corint, escaldades
  • Aigua
  • Oli d'oliva

6 racions

Elaboració

En un cassó amb : aigua, sal i el suc de llimona, bullim les bledes. Quan són cuites, les escorrem, i les picolem amb l'ajud de un ganivet, i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa, fregim la cansalada tallada a trocets menuts. Quan són mig fregits, afegim un polsim de sal, i els alls laminats.
Seguidament, afegim les bledes, i les panses escaldades, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, abans de servir-ho a taula.

40min

Notes

Normalment, quan haig de bullir verdures, afegeixo suc de llimona, perqué conservin els seu verd natural, i no s'ennegreixin.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: