Sardines amb llit d'alls tendres

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 sardines de la costa
  • 2 manats d'alls tendres
  • 2 tomàquets vermells
  • Sal
  • Oli
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Netejeu les sardines (no les renteu). Es poden eixugar amb un paper de cuina.
Peleu i talleu els alls (primer del través i seguidament a la juliana).
Tot seguit els fregiu amb poc oli i el foc no gaire alt, sense parar de remenar-los per a què no es cremin. Quan les tires més fines tinguin un color de palla, ja estàn llestos i els podeu retirar.
Poseu-los en un plat on previament hi haureu posat un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli que puguin deixar.
Mentre, fregiu les sardines que ja tindreu netes, en el mateix oli que heu fet servir per fregir els alls (si cal, podeu afegir-ne una mica més de nou).
En acabar fregiu també els tomàquets previament partits pel mig, salats i empebrats.

30min

Notes

Emplateu-les fent servir una safata on primer hi posareu el llit d'alls tendres, disposant pel damunt les sardines i donant el toc amb els tomàquets que podeu colocar al vostre gust...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1407 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
En cas d'haver-hi manca d'alls tendres, com ara a l'hivern, es fa el mateix però, fregint alls normals i sardines al mateix temps, posant primer els alls quan l'oli estigui encara fred i quan estigui calent afegir les sardines, estant a la guaita que no es cremin els alls...

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: