Bandes de pasta de full, amb cabell d'àngel i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dues plaques de pasta de full
  • 300 grams de cabell d'àngel
  • 100 grams de pinyons
  • Un pot de gelatina de poma
  • Sucre glass
  • Un ou batut
  • Farina

6 racions

Utensilis

Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full

Elaboració

Primer de tot, estirem la pasta de full amb una mica de farina, perqué no s'enganxi en el marbre. Tot seguit, tallem sis bandes, i les punxem.
A continuació, pintem les voreres amb ou batut, i tot seguit posem el cabell d'àngel ben escampat pel damunt. Després, escampem els pinyons per tota la banda de full, passem el corró per sobre per aplanar-ho una mica, i ho enfornem a 180º, fins que tot plegat és torradet.
A part en un cassó, desfem una mica de gelatina de poma, i pintem els pinyons. Tot seguit, espolsem una mica de sucre glass, i ja ho podrem treure a taula, amb una safata de cartró, i una blonda.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2681 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: