Rotllets de pernil dolç amb porros, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues llesques de pernil dolç, gruixudetes
  • Dos porros, tallats de la mida del ample del pernil,( la part blanca)
  • Aigua
  • Sal
  • Una fulla de llorer
  • Salsa Aurora,( beixamel, amb un punt de tomàquet), està en les meves receptes.
  • Formatge ratllat
  • Mantega

1 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua, sal, i una fulla de llorer, posem a bullir els porros.
Quan són mig cuits, els enrotllem amb el pernil dolç, i els posem en una " cocote ", i els cobrim amb la salsa aurora. Tot seguit, els espolsem amb formatge ratllat, i hi afegim un punt de mantega, damunt de cada farcellet.
Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que son rosets, i ja els podrem servir, en la mateica " cocote ", amb un plat a sota, per no cremar-se, i !! bon profit !!.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2867 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: