Pa amb xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa de motlle sense crosta
- Xocolata negra i amb llet
- Mantega o margarina
Elaboració
Agafeu les llesques que creieu (segons per a quantes persones sigueu) i torreu-les lleugerament.
Tot seguit les unteu amb la mantega o margarina i les talleu pel mig per tal que quedin amb forma de triangle.
Tot seguit les disposeu en una safata adient i les aneu cubrint amb la xocolata que ja tindreu previament ratllada (unes quantes amb la xocolata negra i les altres amb la xocolata amb llet. Feu-ho de manera que es vegin les llesques barrejades.
30min
Notes
També es pot fer amb pa de baguet (no gaire cuita) fent llesquetes primes...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
859 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.