Entrepà de calamars a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tub de calamar, de mida més aviat grossa
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Quatre ous batuts
  • Tres llonguets

3 racions

Elaboració

Agafem el tub de calamar, el netegem, i el tallem a rodelles de mig dit, de gruix.
Els passem per farina, i tot seguit, els passem pels ous batuts, i els fregim amb oli d'oliva i els anem posant damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A continuació, obrim els llonguets, els omplim amb els calamars, i ja els tenim llestos per menjar.

30min

Notes

A Madrid, tenen fama de fer " bocadillos de calamares ", peró a la Barcelona de la postguerra, a la bodega Apolo, feien uns entrepans de calamars, amb un llonguet, que estaben supèrbis. A moltes fleques, encara hi han llonguets, per fer un bon entrepà de calamars.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1990 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: