Remenat de mongeta tendra amb ous de guatlla y encenalls de pernil
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/4 de kg. de mongeta tendra plana
- 6 ous de guatlla
- 150 grs. de pernil salat, tallat finet
- 2 patates mitjanes
- Oli, sal i pebre negre
2 racions
Elaboració
Treieu els fils dels cantons i les puntes de les mongetes i les talleu a la francesa (pel mig, de dalt a baix)
Bulliu dues patates senceres, amb pell, durant 40 minuts. En acabar treieu-les de l'aigua i les deixeu refredar. Tot seguit canvieu l'aigua i bulliu les mongetes un quart d'hora aproximadament. Quan estiguin fetes, coleu-les i reserveu-les.
Talleu el pernil a tiretes i repartiu-lo en dos plats; al voltant, hi distribuiu la meitat de la mongeta en cada un d'ells i ho remeneu amb compte. Pel damunt, hi poseu tres ous de guatlla, per cap, previament ferrats. Seguidament, peleu les patates i les partiu pel mig posant-hi un raig d'oli i salpebrant-les. Han d'anar dos meitats a cadascún dels plats.
1h
Notes
Si us agrada més, els ous, en comptes de ferrats, també va bé, de fer-los dusos....
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1636 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.