Pernil cuit,( lacón), amb salsa agredolça, i puré de patata

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pernil cuit,( lacón), 800 grams, ( 200 grams per persona)
  • Salsa agredolça,( està en les meves receptes)
  • Puré de patata,( està en les meves receptes, com : puré de patates, amb arengada)

4 racions

Elaboració

Primer de tot, fem el puré de patates, i posem un muntanyeta de puré, en un extrem del plat.
A l'altre extrem, posem el pernil tallat a trossos, i damunt, hi posem la salsa agredolça, ben calenta, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

El pernil,el podem coure a casa, en el forn, peró degut a la gran quantitat de pernil que suposa, és millor comprar el pernil, tallat a ganivet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: