Truita de calçots i botifarra negra

Ingredients

  • 4 Ous
  • 6 Calçots
  • 2 Alls tendres
  • 1 Troç de botifarra negra
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

Elaboració

Pasem una mica la botifarra tallada a rodanxes per una paella amb oli d'oliva, la retirem i en el mateix oli, hi sofregim els calçots i es alls tendres a foc lent fins que quedin tous.
A part batem els ous, hi afegim els altres ingredients, salem una miqueta i a fer la truita!
Bon profit!

Notes

Aquesta ha estat una altra de les meves propostes pel Dijous Gras d'aquest any. O per qualsevol altre dia en època de calçots.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2716 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: