Llom de porc a la polaca
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Polònia → Catalunya
Estació:
primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grms de llom de porc
- 5 dents d'all
- Sa
- Pebre negre
- Pebre vermell dolç
- 1 vas gran de vodka
- Oli d'oliva
- 4 cebes grans
5 racions
Elaboració
Es posan tots els ingredients en maceraçio (la ceba tallada a plomes)
Despres de 24 h. en una cassola amb abundant oli, es dora la carn, quant estigui ben rossa, s'afegeis tota la maceraçio i es deixa a foc suau fins que la carn estigui ben tendra.
Es pot acompanya d'un arros pilaff o de patetes fregides, al gust del comensal
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
971 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


