Pollastre adobat

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a troçets molt petits
  • 6 grans d'all
  • Orenga
  • Pebre vermell
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

6 racions

Elaboració

Agafem el morter i axafem els alls ,l'orenga ,sal pebre i pebre vermell, i posem un xic d'aigua i posem damunt del pollastre.
Deixarem tota la nit a la nevera.
Calentar abundant oli en una paella fonda, fregir els talls del pollastre que quedin ben rossets.
Amb el mateix oli fregirem patates, per acompanyar el pollastre

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2572 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: