Pastissets de pasta de full, amb crema, panses, i ametlles torrades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres plaques de pasta de full, de La Sirena
  • Farina
  • Un ou batut
  • Sucre
  • 50 grams de panses de Corint
  • 50 grams, d'ametlles de granet
  • Crema pastissera (Veure)

6 racions

Utensilis

Un corró per estirar la pasta de full
Un pinzell
Una mànega pastissera
Un estri talla pastes
Un estri per doblegar els pastissets
Paper sulfuritzat,( paper de forn).

Elaboració

Primer de tot, estirem la pasta de full amb un polsim de farina, Seguidament, tallem sis cercles, i pintem tot el voltant amb ou batut.
A part, agafem el granet d'ametlla, i el posem en el forn, espolsat amb sucre, només uns cinc mintus, a 180º, i ho reservem.
En un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses, i les reservem.
Tot seguit, amb l'ajud de la mànega pastissera, fem una tira gruixuda de crema pastissera, en el centre del cercle de pasta de full, hi afegim unes quantes panses, i tanquem el cercle, amb l'ajud de l'estri per doblegar pastissets, (o amb els dits), ho pintem amb ou, afegim el granet d'ametlles, i ho espolsem amb força sucre, pel damunt.
Tot seguit, ho posem en una safata de forn, amb paper sulfuritzat, i ho coem a 180º, fins que els pastissets, estiguin ben daurats.
Seguidament, ja els podrem servir a taula, en una safata amb blonda, perqué quedi més abellidor.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

698 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!