Pastis de poma estil vienes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- 250 g de farina
- 100 g de mantega fosa
- 150 g de sucre
- 1 sobre de llevat en pols
- Ratlladura de llimona
- Suc de llimona
- 2 pomes golden
- Sucre glas
8 racions
Elaboració
En un bol bateu-hi els ous amb el sucre fins que faci relleu (augmenti 3 vegades el volum).
Afegir-hi la farina amb el llevat, la ratlladura de la llimona, el suc de llimona i la mantega fosa.
Unteu amb margarina un motlle de 26 cm. poseu-hi paper de forn al fons també untat.
Peleu les pomes i talleu-les a grills fins. Col·loqueu-les al fons del motlle. Damunt aboqueu-hi la massa i poseu-ho al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Acabada la cocció, desmotllar-la damunt d'una plata de servir i quan sigui freda, empolseu.la amb sucre glas.
1h
Notes
El forn ja s'ha de tindre calent i a la mateixa temperatura desde el començemen de posar el pastís
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1363 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.