Pasta fullada de kiwis

Ingredients

  • 1 llamina de pasta fullada
  • 6 cullerades de sucre
  • 3 kiwis
  • 3 ous
  • 2 cullerades de maizena
  • 1/2 litre de llet
  • 1 llimona
  • 1 canonet de canyella

6 racions

Elaboració

Posem a bullir la llet amb la canyella i la pell de llimona.
La pasem per un colador i la guardem.
Folrrem un motlle amb l'hojaldre, puntxem el fons, i el courem a forn fort uns 15 minuts (segons la marca sera mes o menys)
Batre els ous amb 3 cullerades de sucre i posarlos en un casso al bany maria, afegir la maizena, desfeta amb
una mica d'aigua freda i afegir la llet calenta poc a poc, remenar fins que espesi, retirar i deixar refreda.
Desmotllem la tarta i farcim amb la crema.
Pelem els kiwis i els tallem a rodanxes fines, els posem damunt la crema.
Desfem 3 cullerades de sucre amb 2 d'aigua, posem al foc fins que quedi un almivar espes, el posem per damunt dels kiwis.
(tambe es pot fer amb gelatina)

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3794 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: